"Nikita" svako veče od 20h

Jedna od legendarnih televizijskih junakinja ponovo je sa nama. Ovoga puta sa novom glumačkom postavom koju predvodi Megi Kju! Gledajte seriju Nikita, na našoj televiziji, svakog radnog dana u 20 sati.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.09.2012.

10:28

Default images

Nikita je pobegla od Odseka, tajne službe FBI-ja koja je ogrezla u korupciji. Iako je Odsek izgubio svaki njen trag, ona ne želi više da živi kao senka, skrivajući se od starih kolega. Zbog toga kuje plan da sruši svoju bivšu organizaciju.

U međuvremenu, Odsek ne gubi vreme tragajući za Nikitom, već vrbuje nove članove, od kojih je mlada Aleks najsvežija akvizicija. Nikita daje do znanja svojim nekadašnjim poslodavcima da je živa i zdrava i da želi da ih uništi. Persi, prvi čovek Odseka, izdaje naređenje Majklu, nekadašnjem Nikitinom mentoru i ljubavniku, da hitno reši novonastalu situaciju.

Serija “Nikita” iz 2010. godine nastala je u produkciji studija Vorner i nastavlja tamo gde su film “Nikita” Lika Besona i istoimena kanadska serija sa Petom Vilson u glavoj ulozi - stali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: