"Nikita" svako veče od 20h

Jedna od legendarnih televizijskih junakinja ponovo je sa nama. Ovoga puta sa novom glumačkom postavom koju predvodi Megi Kju! Gledajte seriju Nikita, na našoj televiziji, svakog radnog dana u 20 sati.

Izvor: B92

Nikita je pobegla od Odseka, tajne službe FBI-ja koja je ogrezla u korupciji. Iako je Odsek izgubio svaki njen trag, ona ne želi više da živi kao senka, skrivajući se od starih kolega. Zbog toga kuje plan da sruši svoju bivšu organizaciju.

U međuvremenu, Odsek ne gubi vreme tragajući za Nikitom, već vrbuje nove članove, od kojih je mlada Aleks najsvežija akvizicija. Nikita daje do znanja svojim nekadašnjim poslodavcima da je živa i zdrava i da želi da ih uništi. Persi, prvi čovek Odseka, izdaje naređenje Majklu, nekadašnjem Nikitinom mentoru i ljubavniku, da hitno reši novonastalu situaciju.

Serija “Nikita” iz 2010. godine nastala je u produkciji studija Vorner i nastavlja tamo gde su film “Nikita” Lika Besona i istoimena kanadska serija sa Petom Vilson u glavoj ulozi - stali.

Vesti

O čemu razgovarati na prvom sastanku?

Ukoliko ste se umorili od sastanaka koji više liče na intervju za posao nego na upoznavanje, možete postaviti nekoliko pitanja da i vama i njoj bude zanimljivo i da bolje procenite koliko ste slični

Vesti ponedeljak 8.02. 08:08 Komentara: 11

Kako da prepoznate pravu?

Ako vaš odnos sa voljenom osobom ispunjava sve kriterijume sa ove liste, smatrajte sebe srećnikom. Izgleda da ste naleteli na onu pravu i velike su šanse da zajedno dočekate duboku starost

Vesti nedelja 7.02. 22:06 Komentara: 52
strana 1 od 2623 idi na stranu