Džins za vlasnike Ajfona (VIDEO)

Da li biste voleli farmerke iz kojih ne morate da vadite svoj smartfon?

Izvor: B92

Stilizovane pantalone, koje je dizajnirala kompanija Alphyn Industries, opremljene su transparentnim džepom koji omogućava brzi pristup vašem smartfonu.

Inspirisane vojnom garderobom, ove farmerke daju mogućnost korišćenja ajfona bez vađena telefona iz džepa.

Naime, džep je napravljen od inovativnih materijala koji dozvoljavaju uspešnu interakciju sa ajfonom, androidom ili drugim "tačskrin" gedžetima.

Vesti

"Ali ja uopšte ne volim košarku" (VIDEO)

Kada sam imao oko pet godina tata me je naterao da krenem na fudbal, a nisam ga nimalo voleo. Previše trčanja sa decom koja me uopšte ne vole i to zbog čega? Drugarstva? Zabave? Pobede? Tada nisam mario za te stvari (a ne marim ni danas).

Vesti četvrtak 30.07. 18:51 Komentara: 27

Metro šampioni humanosti

METRO Cash & Carry Srbija traga za ugostiteljima čija plemenita dela inspirišu i pokazuju da postoji veliki broj ljudi koji su spremni da pruže nesebičnu pomoć onima kojima je potrebno.

Vesti četvrtak 30.07. 16:49 Komentara: 1

Vice: Šta da radiš kada te napadnu u Srbiji jer si gej

Kada bi se svi političari, članovi vlade Srbije, pevačice, sportisti, glumci, pisci, novinari, intelektualna elita, narodni heroji i heroine, zvezde i zvezdice Granda i druge javne ličnosti uhvatili za ručice i gromko zapevali "Nasilje je sramota, nasilje je zlo, za nasilje nikada nema opravdanja, nasilje osuđujemo, nasilje kažnjavamo zakonom, nasilnike edukujemo, a žrtve štitimo" možda bi se, ali samo možda, u svesti pojedinih ljudskih bića vratio davno izgubljeni trag razuma koji nalaže da jednostavno nije dopustivo pisati i izgovarati otvorene pretnje smrću poput "ubi pedera" ili "smrt ciganima".

Vesti četvrtak 30.07. 15:30 Komentara: 4
strana 1 od 2332 idi na stranu