Slede tužbe zbog slika princeze

Advokati britanske kraljevske porodice podneće 17. septembra krivičnu prijavu protiv fotografa koji je snimio suprugu princa Vilijama kako se sunča u toplesu na jugu Francuske.

Izvor: Tanjug
YT Screenshot
YT Screenshot

Prijava protiv nepoznatog fotografa ili više njih biće podneta francuskom tužilaštvu, navodi se u saopštenju iz britanske palate koje je preneo AP. Tužilaštvo Francuske odlučiće o eventualnom pokretanju istrage.

Prošle sedmice francuski magazin "Kloser" objavio je paparaci fotografije vojvotkinje od Kembridža, kako se u toplesu sunča tokom odmora u Provansi. Advokati para tuže izdavača magazina, medijsku grupu "Mondatori" kako bi sprečili njihovo ponovno objavljivanje.

U vlasništvu iste medijske grupe je i italijanski magazin "Ki" koji je najavio da će u ponedeljak objaviti 26 fotografija princeze u toplesu.

Vesti

U Kini životinje predviđaju zemljotrese

Kako bi predvideli zemljotrese istraživači kineske vlade koriste kokoške, ribe i žabe, pa je seizmološki biro u gradu Nanjingu na istoku te zemlje transformisao sedam životinjskih farmi u seizmološke stanice i traže od farmera da dva puta dnevno podnose izveštaje o ponašanju životinja.

Vesti ponedeljak 6.07. 13:55 Komentara: 1
strana 1 od 2290 idi na stranu