Klopka za inspektora Kalahana u 21.02

Večeras na programu naše televizije ne propustite drugi nastavak kultnog filma o Prljavom Hariju - "Klopka za inspektora Kalahana", sa Klintom Istvudom u glavnoj ulozi.

Izvor:

Grupa policajaca veruje da je pravda neefikasna. Organizuju “odred smrti” i počinju da ubijaju najozloglašenije kriminalce.

Kada liberalni sud oslobodi mafijaškog bosa, samoproklamovana grupa osvetnika uzima pravdu u svoje ruke. Misteriozna ubistva ljudi iz podzemlja dešavaju se širom San Franciska. Jedan za drugim, lokalni kriminalci ginu.

Iako je i sam često uzimao zakon u svoje ruke, inspektor Kalahan se protivi ovom načinu borbe protiv propusta pravnog sistema. Kada otkrije da su sva ubistva počinjena istim oružjem, Kalahan zaključuje da je njegov partner Čarli Mekoj odgovoran. Međutim, odgovor nije tako jednostavan, a Hari će ga saznati, umalo plativši glavom.

 

Vesti

Juga na Brodveju

Bilo je neočekivano toplo veče za početak aprila. Sećam se da sam se sjurila s posla samo da se preobučem za pozorište. Kako sam imala dovoljno vremena za šetnju do malog ‘off-Broadway’ teatra (blagosloveni ‘Google Maps’ zahvaljujuci kome bez greške možeš da izračunaš koliko ti vremena treba do destinacije), rešim da napravim mali eksperiment i prebrojim sve jezike koje čujem na svom hodočašću do hrama kulture.

Vesti ponedeljak 2.05. 19:11 Komentara: 2

Tokom govora Hilari Klinton vijorila se zastava Jugoslavije

„Nacionalna zajednica za unapređivanje tamnoputih ljudi“ (NAACP) organizovala je 61. godinu zaredom sednicu na kojoj je ovog puta govorila kandidatkinja za predednicu SAD, Hilari Klinton. Tu ništa ne bi bilo neobično da se u jednom trenutku nije zavijorila zastava Jugoslavije.

Vesti ponedeljak 2.05. 17:18 Komentara: 7
strana 1 od 2743 idi na stranu