Klopka za inspektora Kalahana u 21.02

Večeras na programu naše televizije ne propustite drugi nastavak kultnog filma o Prljavom Hariju - "Klopka za inspektora Kalahana", sa Klintom Istvudom u glavnoj ulozi.

Izvor:

Grupa policajaca veruje da je pravda neefikasna. Organizuju “odred smrti” i počinju da ubijaju najozloglašenije kriminalce.

Kada liberalni sud oslobodi mafijaškog bosa, samoproklamovana grupa osvetnika uzima pravdu u svoje ruke. Misteriozna ubistva ljudi iz podzemlja dešavaju se širom San Franciska. Jedan za drugim, lokalni kriminalci ginu.

Iako je i sam često uzimao zakon u svoje ruke, inspektor Kalahan se protivi ovom načinu borbe protiv propusta pravnog sistema. Kada otkrije da su sva ubistva počinjena istim oružjem, Kalahan zaključuje da je njegov partner Čarli Mekoj odgovoran. Međutim, odgovor nije tako jednostavan, a Hari će ga saznati, umalo plativši glavom.

 

Vesti

Sat za našu planetu za nebo puno zvezda

Gradovi širom sveta učestvovaće sutra, 11. godinu zaredom, u međunarodnoj akciji "Sat za našu planetu" isključivanjem svetla u cilju globalnog poziva na borbu protiv klimatskih promena. Aktivisti navode da "trenutak" mraka treba da služi kao podsetnik na još jedan problem koji u manjoj meri privlači pažnju - svetlosno zagađenje.

Vesti subota 25.03. 09:05 Komentara: 2
strana 1 od 3209 idi na stranu