A sada i "Gangnam style" venčanje

Ako ste kojim slučajem pomislili da nema čoveka na svetu kom korejski hit "Gangnam Style" već ne izlazi na uši, razmislite još jednom, jer ovaj par je odlučio da svoje venčanje pamtiti upravo po ovoj pesmi.

Izvor:

Otkad je u svetu započet trend organizovanja venčanja u raznim oblicima pojavljuju na internetu, parovi pokušavaju sve kako bi se na neki način izdvojili iz mase.

Upravo su to pokušali i mladenci iz San Franciska, Stefani Ngujen i Džeremi Ueno, koji su rešili da ovaj svetski hit bude deo njihovog venčanja.

U zabavnom videu oni imitiraju PSY-jeve pokrete, već legendarnu koreografiju, i do najsitnijeg detalja pokušavaju da iskopiraju određene scene, a u šaljivom spotu učestvovali su i njihovi gosti s obzirom na to da je deo sniman baš za vreme odvijanja svadbe.

Vesti

Izrael zabranjuje nošenje bikinija na koncertima

Izraelsko Ministarstvo kulture i sporta najavilo da će doneti odrednice o prikladnom oblačenju na kulturnim događajima finansiranim iz javnih fondova, nakon što je jedna pevačica bila primorana da siđe s bine na koncertu na plaži jer je ispod raskopčane bluze imala gornji deo bikinija.

Vesti ponedeljak 29.08. 12:20 Komentara: 3
strana 1 od 2906 idi na stranu