A sada i "Gangnam style" venčanje

Ako ste kojim slučajem pomislili da nema čoveka na svetu kom korejski hit "Gangnam Style" već ne izlazi na uši, razmislite još jednom, jer ovaj par je odlučio da svoje venčanje pamtiti upravo po ovoj pesmi.

Izvor:

Otkad je u svetu započet trend organizovanja venčanja u raznim oblicima pojavljuju na internetu, parovi pokušavaju sve kako bi se na neki način izdvojili iz mase.

Upravo su to pokušali i mladenci iz San Franciska, Stefani Ngujen i Džeremi Ueno, koji su rešili da ovaj svetski hit bude deo njihovog venčanja.

U zabavnom videu oni imitiraju PSY-jeve pokrete, već legendarnu koreografiju, i do najsitnijeg detalja pokušavaju da iskopiraju određene scene, a u šaljivom spotu učestvovali su i njihovi gosti s obzirom na to da je deo sniman baš za vreme odvijanja svadbe.

Vesti

Koliko će ljudi živeti u Srbiji 2100. godine?

Srbija će izgubiti 17,5 odsto populacije u narednih 35 godina, a nalazi se i na osmom mestu liste zemalja sveta čija će populacija padati do 2100. godine, pokazuje izveštaj Ujedinjenih nacija "Izgledi svetske populacije: Revizija za 2015" objavljen protekle nedelje.

Vesti ponedeljak 3.08. 14:20 Komentara: 36
strana 1 od 2337 idi na stranu