A sada i "Gangnam style" venčanje

Ako ste kojim slučajem pomislili da nema čoveka na svetu kom korejski hit "Gangnam Style" već ne izlazi na uši, razmislite još jednom, jer ovaj par je odlučio da svoje venčanje pamtiti upravo po ovoj pesmi.

Izvor:

Otkad je u svetu započet trend organizovanja venčanja u raznim oblicima pojavljuju na internetu, parovi pokušavaju sve kako bi se na neki način izdvojili iz mase.

Upravo su to pokušali i mladenci iz San Franciska, Stefani Ngujen i Džeremi Ueno, koji su rešili da ovaj svetski hit bude deo njihovog venčanja.

U zabavnom videu oni imitiraju PSY-jeve pokrete, već legendarnu koreografiju, i do najsitnijeg detalja pokušavaju da iskopiraju određene scene, a u šaljivom spotu učestvovali su i njihovi gosti s obzirom na to da je deo sniman baš za vreme odvijanja svadbe.

Vesti

Sva blaga Tutankamonove grobnice (FOTO)

Telo Tutankamona položeno je u grobnicu zajedno sa hiljadama dragocenih predmeta koje je najčuvenijeg dečaka-kralja trebalo da prate na onaj svet. Kada je njegovo večno mesto počinka otkrio Hauard Karter 26. novembra 1922. bio je zadivljen lepotom umetnosti starog Egipta.

Vesti utorak 1.12. 11:58 Komentara: 0

Filmovi na B92: Eon Fluks

Zasnovan na animiranoj seriji Pitera Čunga, ovaj film donosi nam futurističku priču u kojoj je 99 odsto svetske populacije ubijeno putem industrijske zaraze.

Vesti utorak 1.12. 10:30 Komentara: 0

Male ženske zamke za muškarce

Dragi, da li bi me ostavio ako bih se ugojila 20 kilograma? Pogledaj onu devojku, prelepa je, zar ne? Šta bi uradio ako bi momci za susednim stolom u kafiću počeli da mi dobacuju?

Vesti ponedeljak 30.11. 22:21 Komentara: 20
strana 1 od 2525 idi na stranu