A sada i "Gangnam style" venčanje

Ako ste kojim slučajem pomislili da nema čoveka na svetu kom korejski hit "Gangnam Style" već ne izlazi na uši, razmislite još jednom, jer ovaj par je odlučio da svoje venčanje pamtiti upravo po ovoj pesmi.

Izvor:

Otkad je u svetu započet trend organizovanja venčanja u raznim oblicima pojavljuju na internetu, parovi pokušavaju sve kako bi se na neki način izdvojili iz mase.

Upravo su to pokušali i mladenci iz San Franciska, Stefani Ngujen i Džeremi Ueno, koji su rešili da ovaj svetski hit bude deo njihovog venčanja.

U zabavnom videu oni imitiraju PSY-jeve pokrete, već legendarnu koreografiju, i do najsitnijeg detalja pokušavaju da iskopiraju određene scene, a u šaljivom spotu učestvovali su i njihovi gosti s obzirom na to da je deo sniman baš za vreme odvijanja svadbe.

Vesti

U Kini životinje predviđaju zemljotrese

Kako bi predvideli zemljotrese istraživači kineske vlade koriste kokoške, ribe i žabe, pa je seizmološki biro u gradu Nanjingu na istoku te zemlje transformisao sedam životinjskih farmi u seizmološke stanice i traže od farmera da dva puta dnevno podnose izveštaje o ponašanju životinja.

Vesti ponedeljak 6.07. 13:55 Komentara: 1
strana 1 od 2290 idi na stranu