Da li Tom Kruz uopšte stari?

Kao da se domogao eliksira mladosti, Tom Kruz u poslednje vreme izgleda mlađe nego ikad. Na pragu je pedesete, a ko to ne zna, dao bi mu deset, pa i više godina manje. On tvrdi da prirodno stari, a šta kažu stručnjaci? Nešto sasvim deseto…

Život

Izvor: B92

Sreda, 05.09.2012.

17:37

Default images

“Pitate me šta se dogodilo Tomu Kruzu? Pronašao je odličnog plastičnog hirurga, eto šta”, rekao je za Today.com dr Entoni Jun, plastični hirurg iz Detroita.

“Da biste izgledali ovako dobro, potrebno je mnogo više od samo jednog zahvata. Sigurno koristi botoks za manje bore između obrva i filere poput Restylanea za one dublje na licu, posebno one koje idu od nosa prema rubu usana. Da mu lice ne bi izgledalo upalo i mršavo, koristi i inekcije, tzv. plumpere, poput Sculptre. Sculptra se ubacuje svakih šest nedelja, potrebna su tri-četiri tretmana, a jedva je primetna. Otuda ta punoća i mekoća njegovog lica”, mišljenja je Jun.

Jun tvrdi da bi s pedeset godina trebao da ima barem malo naborane kože na vratu, što Tom nema. Veruje da ide na redovne tretmane koji uključuju radiofrekvenciju i infracrveno svetlo.

Naravno, svi ti tretmani koštaju desetine hiljada dolara, a efekat im prestaje ako se ne ponavljaju redovno.

“Nekome s prosečnim prihodima, to bi bilo nemoguće, ali Tomu to nije problem”, zaključuje Jun. Kruzu bih poručio da, dok god izgleda dobro kao 1992. dok je snimao film 'A Few Good Men', ne srlja ni u kakav novi zahvat, već samo da održava sadašnji izgled”.

Neko se vreme šuškalo da krade skupe kreme svoje (odnedavno bivše) supruge Kejti Holms i da stavlja njenu maskaru na trepavice, zatim se pisalo da koristi botoks, a pre tri godine mediji su pisali i da se sastao sa svetski poznatim plastičnim hirurgom, dr Ivom Pitangijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: