Ljubiteljke „50 nijansi“ kradu okove

Jedna od najpopularnijih turističkih atrakcija u Blekpulu ostaje bez inventara zahvaljujući ljubiteljkama bestselera „50 nijansi: siva“.

Izvor:
sfu.marcin / Flickr.com
sfu.marcin / Flickr.com

Okovi i lanci nestaju iz Kule tamnice u Blekpulu, a sumnja se da su lopovi zapravo ljubitelji knjige „50 nijansi“ koji plen koriste za eksperimentisanje u seksu.

Menadžer ove atrakcije Geri Blekeder kaže: „Primetli smo da sve više žena dolazi u obilazak. Pretpostavljamo da je bestseler učinio našu postavku primamljivijom za odrasle“.

Sada tim glumaca koji dramatizuje istorijske događaje mora da udaljava goste posle razgledanja, kako bi se izbegle krađe.

Vesti

Elton Džon se nada sastanku s Putinom

Slavni britanski muzičar Elton Džon rekao je da žali zbog toga što se nije sastao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom tokom svog boravka u Moskvi, ali i da se nada da će u budućnosti ipak moći da sa njim razgovara o pravima LGBT populacije u Rusiji.

Vesti utorak 31.05. 09:16 Komentara: 0

Rusi lansirali raketu-nosač Sojuz 2.16

Raketa-nosač srednje klase „Sojuz-2.16“ sa navigacionim satelitom „Glonas-M“ lansirana je sa kosmodroma Pleseck u Arhangelskoj oblasti (800km severoistočno od Moskve), saopšteno je u pres-službi Ministarstva odbrane Rusije.

Vesti utorak 31.05. 08:08 Komentara: 0

Kako da budete njen heroj

Pripadnice nežnijeg pola su se oduvek "palile" na heroje. Jer u očima žena nema privlačnijeg muškarca od hrabrog viteza koji je spasava iz opasne situacije

Vesti ponedeljak 30.05. 21:41 Komentara: 3

Kada ti je telefon najbolji prijatelj

Kada je pre manje od deset godina Stiv Džobs obećao da će smartfon promeniti svet, mnogi mu nisu verovali. Danas, kad su svedoci pojave da više ne komuniciramo sa sagovornicima, već "buljimo" u telefon, shvataju da je američki vizionar bio u pravu.

Vesti ponedeljak 30.05. 17:20 Komentara: 10
strana 1 od 2787 idi na stranu