Slučajno prijateljstvo dva siročeta

Na prvi pogled ova dva siročeta nemaju baš puno toga zajedničkog, ali beba kengura Anzak i Pegi, mali vombat – postali su najbolji prijatelji.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 02.08.2012.

13:35

Default images

Anzak je doveden u "Wild about Wildlife Kilmore Rescue Centre" sa samo pet meseci, pošto je pronađen u jako lošem stanju u oblasti Masejdon, severozapadno od Melburna.

Pošto mu je nedostajala mama, Anzak je doveden kod Pegi, malog vombata (torbara koji ima navike glodara) i sada njih dvoje spavaju zajedno u improvizovanoj kolevci, prenosi australijski "Herald Sun".
Foto: Rob Leeson/Herald Sun
Liza Miligan iz "Wild about Wildlife Kilmore facility" organizacije rekla je da dve životinje pružaju utehu jedna drugoj i da ih smiruje kada čuju otkucaje srca i kada osete pomeranja svog novog druga.
Foto: Rob Leeson/Herald Sun
"U ovom trenutku pružamo dom velikom broju životinja siroćića. One su kod nas iz brojnih i različitih razloga," rekla je ona i dodala da bebe vrlo brzo počinju da razvijaju svoje ličnosti: Anzak je već sada vrlo društven, dok je Pegi glasna i tvrdoglava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: