Merilin Monro je bila lezbejka?

Bila je u braku s poznatim igračem bejzbola Džoijem Dimađiom i u strastvenoj vezi s Marlonom Brandom, a bila je povezivana i sa predsednikom Džonom F. Kenedijem. U decembru 1953. pojavila se u prvom izdanju Plejboja, a njen lik i danas se koristi kao sinonim za seksepil.

Život

Izvor: B92

Subota, 21.07.2012.

16:30

Default images

Međutim, izgleda da je glumica i pevačica Merilin Monro za života imala dobro čuvanu tajnu koja baca drugo svetlo na njen odnos s muškarcima.

Ako je verovati autorki Mišele Morgan, Merilin je bila lezbejka. U svojoj najnovijoj biografiji o nesrećnoj glumici "Marilyn Monroe: Private And Undisclosed", Morgan navodi kako žena za kojom su uzdisali muškarci širom sveta, pripadnike suprotnog pola nikada nije volela. Kako prenosi Daily Mail, svom psihijatru Merilin je izjavila kako nikada nije doživela orgazam s muškarcem, a seksualne uzore pronalazila je u starijim ženama.

Svoje sklonosti navodno je upražnjavala s glumicama Džoanom Kraford, Barbarom Stenvik, i Elizabetom Tejlor. Pre više od pet godina, procurili su snimci njenog razgovora s psihijatrom, u tokom kog je izjavila kako voli žene. Poznata je i njena izjava kako zna da nikad neće biti srećna, ali je svesna da može biti lezbejka.

Nakon što se udala za svog prvog muža, Džima Doertija, on je često znao da se hvali prijateljima kako još nije upoznao ženu koja je toliko uživala u seksu. Međutim, to je bilo daleko od istine. Naime, mlada glumica imala je velikih problema sa karlicom, a trpela je i izuzetno jake menstrualne bolove kao posledice endometrioze, što joj je stvaralo velike neugodnosti i pri seksualnim odnosima s muškarcima.

Merilin je iza sebe imala tri braka, a u seksualnom smislu, povezivana je s mnogim poznatim ličnostima. Međutim, Morgan tvrdi da je seks s muškarcima praktikovala vrlo retko. Takođe, dodaje kako je, zbog emotivnog kolapsa koji je doživela sa svim muškarcima u životu, Merilin najveću sreću pronašla upravo sa ženama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: