Tom Kruz preti ''Nešnal inkvajereru''

Advokat glumaca Toma Kruza preti izdavačima lista ''Nešnal inkvajerer'' milionskom tužbom, jer u novom broju taj list prenosi navodne detalje o nedavnom razvodu glumca i njegove koleginice i partnerke Kejti Holms.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 12.07.2012.

12:56

Default images

Sajt ''Holivud riporter" objavio je pismo glumčevog advokata Berta Fildsa u kome on preti tužbom kompaniji ''Amerikan medija'' koja je matična kuća ''Nešnal inkvajerera'' i koje govori o ''zlobnim izmišljotinama'' tog lista i navodi da će to prouzrokovati ''kaznu u vrednosti od stotinu miliona dolara'' za počinjenu štetu Kruzu.

''Vaš novi broj magazina sadrži veliki broj laži i kleveta o našem klijentu Tomu Kruzu'', navodi se na početku pisma koje je napisano na tri strane.

U pismu se skreće pažnja i na nipodaštavajuće opise Kruza u najnovijem broju tog magazina koji se juče pojavio na kioscima, a Filds je napisao da su ''navedene laži zlobne i bolne''.

Filds nije Rojtersu prokomentarisao čitavu situaciju, a predstavnici kompanije ''Amerikan medija'' nisu bili dostupni za komentar.

Glumački par je u žiži javnosti kada je pre dve sedmice Kejti Holms podnela zahtev za razvod od Kruza, tražeći da ona bude jedini staratelj nad njihovom šestogodišnjom ćerkom Suri.

Ranije ove nedelje, par je postigao dogovor o razvodu, a detalji nisu poznati javnosti.

Prema spekulacijama u medijima jedan od glavnih razloga rastave je taj što je Kruz član Sajentološke crkve, ali to nikada nije potvrdio ni glumac, ni Holmsova kao ni njihovi predstavnici.

Kejti Holms, 33, podnela je zahtev za razvod braka 28. juna, nekoliko dana uoči 50. rođendana zvezde filmova "Nemoguća misija". Par se venčao na glamuroznoj ceremoniji u italijanskom dvorcu u novembru 2006. godine, a ćerka Suri im se rodila šest meseci kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: