Čarli Šin: Vidim mrtve ljude...

Popularni holivudski glumac Čarli Šin "održava kontakt" sa svojim preminulim prijateljima, pošto je otkrio da je u stanju da vidi njihove duhove.

Život

Izvor: B92

Sreda, 11.07.2012.

10:46

Default images

Čarli Šin tvrdi da je sretao duhove svojih prijatelja nedugo posle njihove smrti, a njegovo prvo iskustvo sa zagrobnim životom desilo se ove godine, kada je njegov prijatelj, pisac Zalman King, izgubio bitku s rakom.

"Kada je moj prijatelj Zalman umro, otišao sam da utešim njegovu udovicu Pat. Tada sam vidio Zalmana, koji je bio mrtav već četiri sata, kako igra u pozadini. Imao sam takav trip", prenosi The Sun.

Slično iskustvo mu se dogodilo i kad je umro otac njegove prijateljice Stefani. "Došao sam kod nje u goste i odjednom - njen otac prošao je pored mene. Znam da je to bio on! Prihvatio sam da se to događa i ne pokušavam da shvatim zašto. Međutim, svestan sam da viđam mrtve ljude", dodao je glumac.

Čarli Šin, posle otkaza u hit serijalu "Dva i po muškarca" koji je dobio posle javnog vređanja producenata serije, ima novi TV hit. Više od 5,4 miliona gledalaca širom SAD pratilo je prvu epizodu serije "Kontrola besa" (Anger Management), u kojoj igra ekscentričnog terapeuta za kontrolu besa sa sopstvenim problemima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: