Uživajte u životu kao muškarac

Muškarci mogu da uživaju u mnogim stvarima koje se ne smatraju prikladnim za žene. Srećom, prošlo je vreme stereotipa o polovima, pa je vreme da se otisnete u muški način življenja.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 06.05.2012.

15:32

Default images

Predstavljamo vam 5 stvari u kojima ćete uživati barem podjednako kao muškarci.

1. Nikad ne tražite putokaze

Čak i kad kružite po nekom kraju satima, nikom ne recite da ste se izgubili. Ako imate mapu, povremeno je pogledajte, pa pokušajte ponovo. Ovakva aktivnost iziskuje živce poput struna, ali vi to možete!

2. Rasklapajte stvari

Ako neki aparat u domaćinstvu ne funkcioniše, nema razloga da ne pokušate i sami da ga popravite. Ukoliko uspete, bićete ponosni na sebe. Ako ne... uvek možete pozvati majstora.

3. Dozvolite sebi neurednost

Ko kaže da se sudovi moraju prati odmah posle ručka? Odložite sve kućne poslove i idite u šetnju sa drugaricama. Tako to muškarci rade.

4. Dižite tegove

midwestnerd / Flickr.com
Kada ste u teretani, obavezno naglasite koliko teške tegove podižete. O tome možete govoriti čak i kasnije kad se nađete s prijateljima.

5. Postanite zavisni od seksa

Uživajte u seksu kao muškarac i za to ne birajte ni vreme ni mesto. Sledeći put kada poželite da vodite ljubav, sami to inicirajte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: