Kreće "Noćni TV projekat" na B92

Noćni TV projekat je emisija koja se zaista razlikuje od svega što ste do sada gledali na našim televizijama. Znamo da to svi kažu, ali ovoga puta to nije samo fraza, a priliku da se uverite imaćete večeras nakon teniskog meča Đoković - Troicki.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.03.2012.

11:26

Default images

Po prvi put gost emisije postaje domaćin kome smo pored te uloge namenili i neke druge. Baš zato gost Noćnog TV projekta ne može da bude svako.

U prvoj emisiji, osim stalnih voditeljki Anđelke Prpić i Marijane Mićić, gost voditelj je Milan Stanković, koji imitira autorku “Utiska nedelje” Olju Bećković, a video iz emisije u kom pevač imitira Olju Bećković već se pojavio na Jutjubu i postao pravi hit.

Ovo su samo neke od zahtevnih rola u kojima će se gost oprobati - uloga voditelja Vesti, stendap komičar, učesnik skrivene kamere (za promenu neće biti žrtva nego onaj koji namešta skrivenu kameru), ali i onaj koji preuzima identitet osobe koja je te nedelje zaslužila da se nađe u tzv. aktuelnom skeču (na komičan način predstavljamo aktuelnu situaciju koja je obeležila tu nedelju). Šalićemo se na svoj i tuđ račun i pokazati da je moguće da se niko zbog toga ne oseća loše.

Kao gosti u narednim nedeljama pojaviće se i pevačica Dragana Mirković, kao i golman Partizana Vladimir Stojković, koji će, kako kažu u kući “Emoušen”, iznenaditi gledaoce svojom energijom i novim ulogama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: