Peni iz "Štrebera" se skinula za Maxim

Na naslovnici novog, martovskog izdanja magazina Maxim je Kejli Kouko, zvezda koju možete gledati na B92 kao fatalnu Peni u veoma popularnoj seriji „Štreberi”.

Više fotografija Kejli Kouko pogledajte u našoj Galeriji

Život

Izvor: B92

Utorak, 28.02.2012.

15:50

Default images

Prva sezona “Štrebera” zabeležila je prosečnu gledanost od 8,5 miliona gledalaca u SAD. Druga sezona se popela na 10 miliona, treća na 14, a mlada glumica prešla je veliki put od popularne junakinje filmova za decu do uzorne zvezde.

Za vreme četvrte sezone (sept 2010 - maj 2011) “Štreberi” su postali komedija sa najvećom gledanošću, prestigavši osmogodišnjeg šampiona - “Dva i po muškarca”!

Više fotografija Kejli Kouko pogledajte u našoj Galeriji

Pogledajte šta je Peni od svog privatnog života otkrila za Maxim:

Da li bi mogla da budeš sa tipom koji nije zabavan?

Ne bih sada da sudim o pojedincima, ali mislim da ne. Ne kažem ja da sam nešto histerična, ali imam prilično mračan i prljav smisao za humor i ako se to nekome ne dopada, neće funkcionisati ništa. Poješću ga za doručak...

Voiiš li da izlaziš sa starijim momcima?

Uvek sam visila sa starijima od sebe. Čak me stariji muškarci privlače, nikada neko ko je moje godište. Uvek sam osećala, čak i kada sam bila tinejdžerka, da su momci mojih godina tupavi, detinjasti i nezreli. Muškarci su nekako zaostaliji od žena, generalno.

Jesi li se nekada nesrećno zaljubila?

Žao mi je, ali obično dobijem ono što želim. Kada nešto želim, ništa ne može da me zaustavi. Ništa!

Viđaš li se trenutno sa nekim?

Jok. Sveže sam sama. Ja sam devojka koja uvek ima nekog dečka. Sviđa mi se da budem nečija devojka, jer ja mislim za sebe da sam najbolja devojka na svetu! (smeh)

A šta to tebe čini da budeš tako super?

Pa to što sam super! Ja sam prava devojka za dobrog muškarca. Volim sve sportove i išla bih uvek na sve utakmice. Mogu da žderem, da pijem i da se sjajno provodim sa drugim muškarcima u društvu. Ne tražim neko posebno održavanje i mislim da je to posebno dobro za muškarca pored mene.

Seriju "Štreberi" možete gledati na TV B92 svakog radnog dana od 19.30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: