Poljubac gej marinca menja vojsku?

Javno deklarisan gej marinac izazvao je pravu pometnju na Internetu nakon što je po dolasku iz Avganistana pred svima podelio poljubac sa svojim dečkom.

Život

Izvor: B92

Utorak, 28.02.2012.

11:39

Default images

Narednik Brendon Morgan je po silasku iz aviona u hangaru vojne baze uradio ono što većina marinaca uradi sa svojom devojkom, samo što je ovaj put on radost i poljubac ljubavi podelio sa svojim dečkom.

Oni su se pridružili svima koji su po dolasku iz ratnih zona želeli da podele „prvi poljubac“ sa svojim partnerom koji ih je čekao.

Fotografija je preplavila Internet nakon što se pojavila na Fejsbuk stranici gej marinaca i mnogim blogovima gde je zaradila preko 18.000 lajkova i 4.000 komentara.

„Želimo da se zahvalimo svima koji su ostavili komentare podrške. Nismo učinili ovo kako bi postali poznati, učinili smo ovo zato što mi je ovo bila treća služba u Avganistanu i zajedno smo već 4 godine. Napokon sam uradio ono što sam oduvek želeo“, izjavio je Brendon.

Vojna politika „Ne pitaj, ne odgovaraj“, koja je otvoreno branila vojnicima da se deklarišu kao gej osobe, prestala je da postoji u septembru 2011. godine.

Par je krenuo stopama oficira Marise Gaete i Klas Sitalik Snel, koje su u decembru 2011. godine postale prvi gej par koji je podelio tradicionalnan „poljubac povratka“ nakon 80 dana provedenih u službi na Karibima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: