Ajzenhauer se sastajao sa vanzemaljcima?

Bivši savetnik Pentagona i poznati britanski pisac i zaljubljenik u NLO-e tvrdi da se 34. američki predsednik, Dvajt D. Ajzenhauer, nekoliko puta tajno sastajao s vanzemaljcima. Ovo je prvi put da to potvrđuje jedan svetski zvaničnik.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 16.02.2012.

12:39

Default images

Timoti Gud, bivši savetnik Pentagona i američkog Kongresa i poznati britanski pisac, tvrdi: Dvajt D. Ajzenhauer tri puta se tajno sastao s vanzemaljcima, a u organizaciji susreta učestvovao je i FBI. Iako se odavno spominju susreti vanzemaljaca sa Ajzenhauerom i Čerčilom, ovo je prvi put, prenosi Daily Mail, da to potvrđuje i jedan ovakav zvaničnik.

Gud tvrdi da se Ajzenhauer sa vanzemaljcima sastajao 1954. godine u Nju Meksiku, a susrete su organizovali uz pomoć telepatskih poruka. Konačno, licem u lice, sastali su se tri puta u vojnoj bazi Holoman, tvrdi Gud, u prisustvu brojnih svedoka. Tada je “službeno” bio na odmoru u Palm Springsu.

Govoreći u emisiji Frenka Skinera, na BBC2, Gud je rekao da su s vanzemaljcima godinama komunicirale vlade širom sveta. Još krajem 2010. mediji su pisali o tajnim dokumentima koji navodno potvrđuju da je Vinston Čerčil naredio da se svedočanstva o postojanju NLO-a vode kao tajna. O svemu se navodno konsultovao upravo sa Ajzenhauerom.

Tu se spominje pismo koje se odnosi na Čerčila, a koje je poslao neimenovani muškarac koji je tvrdio da je njegov deda kao telohranitelj prisustvovao razgovoru između Čerčila i Dvajta Ajzenhauera. Tvrdi da su oni razmatrali kako da reše susrete s NLO-ima pri čemu je Čerčil izjavio da te informacije moraju ostati tajne idućih 50 godina kako ne bi izazvale masovnu paniku i uništile poverenje u crkvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: