Voditelji jeli jedan drugog

Dvojica holandskih voditelja učestvovala su u verovatno najbizarnijem TV šou programu ikada - obojica su pojeli po komadić mesa skinut s onog drugog.

Život

Izvor: B92

Utorak, 20.12.2011.

18:15

Default images

Denis Storm i Valerio Zeno hirurškim putem odstranili su po mali komad mesa sa mišića, koje su onda pojeli pred publikom u studiju, dok su sve snimale kamere.

Performans je izveden u okviru emisije "Proefkonijnen" ("Zamorci"), u kojoj takmičari odgovaraju na "glupa" pitanja i neobične izazove, a ovaj kanibalistički šou tek bi trebalo da bude emitovan na televiziji "BNN".

Stormu je na operaciji odstranjen komadić mesa sa zadnjice, a Zenu sa stomaka. Obojica su posle egzibicije rekli da u ukusu ljudskog mesa, koje su degustirali bez preliva, "nema ničeg posebnog", ali nisu hteli da detaljnije opisuju njegov ukus.

“Jedino je bilo malo čudno u isto vreme jesti i gledati osobu čiji deo tela upravo gledate. U pitanju je bio samo mali komadić mesa, ali sada imam sjajnu priču da ispričam o ožiljku koji je ostao”, izjavio je Storm.

Storm i Zeno su rekli da su na kanibalizam pristali dobrovoljno i da njihov postupak neće ostaviti posledice na njihovo zdravlje, jer je meso bilo "dobro skuvano".

Pravni stručnjaci kažu da učesnici emisije neće snositi pravne posledice, budući da kanibalizam sam po sebi nije protiv zakona, ali da bi lekari koji su izveli operaciju mogli odgovarati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: