35% Brazilaca imalo seks sa životinjama

Nova studija pokazuje da je 35% Brazilaca koji žive u ruralnim delovima ove zemlje, imalo seksualni odnos sa životinjama.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 10.11.2011.

19:30

Default images

Istraživanje koje je obuhvatilo 492 muškarca između 18 i 80 godina starosti, proučavalo je faktore rizika za dobijanje raka penisa.

Rezultati pokazuju da muškarci koji su nekada imali seks sa životinjama imaju duplo veće šanse da obole od ove bolesti, kao i od polno prenosivih oboljenja.

Od 492 ispitanika, 118 ima rak penisa, a 45% njih je saopštilo da je imalo seks sa životinjama. Ukupno je 59% onih koji su upražnjavali takvo ponašanje, to radilo između 1 i 5 godina, dok 21 % i dalje radi isto.

Istraživači nisu pronašli vezu između raka penisa i broja životinja sa kojima je ispitanik bio u seksualnom odnosu.

Životinje koje se koriste za ovakvo ponašanje, koje je poznato pod nazivom zoofilija, su krave, svinje, pilići i koze – između ostalih.

Seks sa životinjama može prouzrokovati mikro-traume u tkivu penisa, rekao je Stanižo de Kasio Zekui, vodeći autor studije.

“Genitalne membrane životinja imaju različite karakteristike od ljudskih, i njihov sekret je verovatno, drugačiji od ljudskih telesnih tečnosti.”

“Možde je životinjsko tkivo tvrđe od ljudskog i njihov sekret može biti otrovan za čoveka,” rekao je on.

Foto: Surachai / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: