Četvorogodišnjakinja sa lažnim grudima

Samo što je izašla iz pelena, četvorogodišnja Medi Džekson već se nalazi na putu da postane žena. Sa lažnim grudima i zadnjicom malena devojčica pojavila se na takmičenju nazvanom „Toddlers and Tiaras“ i šokirala sudije.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 01.09.2011.

17:35

Default images

U izboru za male misice Medi je rešila da se sudijama predstavi imitacijom svog idola, kantri pevačice Doli Parton, poznatoj po pozamašnijem dekolteu.

Uz opmoć izblajhane kose, lažnih grudi i zadnjice, mala devojčica transformisala je svoju figuru kako bi pokušala da se predstavi kao znatno starija osoba pritom jedva uspevajući da izusti koju reč.

„Većini ljudi ovo se može učiniti šokantnim, ali za nas je to normalno. Kada Medi nosi lažne grudi i zadnjicu ispod kostima od likre roze boje za nas su to samo dodatni poeni, a novac od nagrade može joj obezbediti bolje školovanje i obrazovanje u budućnosti“, izjavila je njena majka.

Kompletan prilog emitovan u emisiji "Todays show" možete pogledati ovde

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: