Žene potroše dnevno pet sati na tračeve

Žene provode pet sati dnevno u tračarenju i ogovaranju, bilo na radnom mestu ili u kući, pokazala je nedavna anketa britanskih istraživača.

Život

Izvor: B92

Sreda, 17.08.2011.

11:01

Default images

Među 10 omiljenih tema za razgovor su tuđi problemi, ljubavne veze, dijete, putovanja, spremanje ručka, deca, seks, šoping, zdravstveni problemi i TV sapunice.

Istraživanje, čije rezultate prenosi britanski list "Dejli mejl", pokazalo je da žene u proseku razgovaraju 24 minute dnevno o višku kilograma ili broju odeće.

"Žene su poznate po svojoj sposobnosti komunikacije, a muškarci su prosto fascinirani njihovim temama za razgovor", kaže Stiv Barton, predstavnik kompanije "Frstkejp" koja je sporvela ovu anketu.

Većina ispitanica je rekla da najviše vole da razgovaraju sa prijateljicama, dok sa majkom, partnerom ili najboljom drugaricom pričaju o sasvim drugim temama.

Muževima će tako ispričati kako su provele dan na poslu, dok će najpikantnije tračeve sačuvati za svoju najbolju prijateljicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: