Belgrade design week u Londonu

Beogradska nedelja dizajna uvrštena je u redovni program London Design Festivala (L0DF), koji se održava od 18. do 26. Septembra, a na otvaranju izložbe u poznatom „Sketch“ klubu u centru Londona biće organizovana tipična „Beogradska žurka“.

Život

Izvor: B92

Sreda, 22.09.2010.

11:28

Default images

Predstavljanje Beogradske nedelje dizajna (Belgrade Design Week - BDW) će biti realizovano izložbom tridesetak najboljih fotografija učesnika BDW konferencije, Karima Rašida, Jirgena Majera H, Džejmi Hejona, Konstantina Grčića, Luiđija Kolanija, Hele Jongerisa i Ersajda.

Radovi će biti izloženi između 22. i 26. septembra u galeriji „Sketch“, u centru Londona, koja predstavlja jedan od najavangardnijih londonskih art prostora. Na ovaj način će se svetskom vrhu dizajna predstaviti BDW kao manifestacija, ali i grad Beograd kao atraktivna, kreativna i kulturna destinacija.

Organizatori LDF-a su objavili ovogodišnje predstavljanje Beogradske nedelje dizajna u zvaničnom katalogu koji se distribuiše u preko pola miliona primeraka u celom svetu i na vebsajtu, navodeći „...veliki je izazov preneti jedinstveni duh BDW-a u London, stoga su organizatori odlučili da svojim posetiocima pruže mogućnost da osete neponovljivu atmosferu Beogradske međunarodne konferencije dizajna, Smart2, njenih svetski poznatih gostiju i tih čuvenih Beogradskih „DizajNights“ žurki...upoznajte duh Beograda i uživajte u izložbi fotografija najvećih kreativnih umova 21. veka“.

Londonski dizajn festival je jedan od najvažnijih kreativnih događaja u svetu, koji okuplja predstavnike industrije dizajna, ali i biznis sektora.

Ukoliko se zateknete u Londonu 22. septembra, posetite klub „Sketch“ (Ulica Coduit br 9) u samom centru Londona gde će se u 21 h organizovati „Beogradska žurka“ u čast BDW.

Pročitajte intervju sa Jovanom Jelovcem, osnivačem Belgrade Design Week-a

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: