“Hitna pomoć” o smrti Pajčinove

Na televiziji B92 u emisiji “Hitna pomoć” gledaoci će biti u prilici da vide dolazak lekarske ekipe u Nikšićku ulicu 6 gde je maneken Filip Kapisoda ubio pevačicu Kseniju Pajčin, nakon čega je i sebi oduzeo život.

Život

Izvor: B92

Sreda, 17.03.2010.

18:07

Default images

Policija nije dozvolila ulazak u stan članovima TV ekipe B92, ali jeste lekarskoj ekipi.

ENG ekipa Vision team-a, koja radi na realizaciji serijala "Hitna pomoć", po dolasku u Nikšićku ulicu bila je zaustavljena od stane MUP-a ispred zgrade u kojoj se desila nesreća.

Iako nisu bili u situaciji da snime intervenciju doktora na ovom slučaju, snimatelj, tonac i reporter primetili su da su članovi ekipe "Hitne pomoći" bili vidno potreseni situacijom koju su zatekli jer im je bio prijavljen slučaj ubistva i samoubistva ali ne i da se radi o javnim ličnostima.

Kako je primljeni poziv došao od MUP-a u 19.02 časova kao crveni poziv, ekipa "Hitne pomoći" je sa snimateljskom ekipom došla na lice mesta u roku od četiri minuta, ali je već bilo kasno i lekari su samo mogli da konstatuju smrt obe osobe.



Saznajte više o smrti Filipa Kapisode i Ksenije Pajčin

Prve reakcije prijatelja popularnog para možete pročitati ovde.

Više o pevačici i manekenu možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: