Sa tri kondoma se ide u zatvor

Ukoliko u Njujorku, Vašingtonu i San Francusku policija zatekne ženu sa više od dva prezervativa ima pravo da je uhapsi i optuži za prostituciju.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.01.2010.

15:00

Default images

Što je još zanimljivije, ne radi se o nekom od starih loalnih zakona, već o novim uredbama čiji je cilj sprečavanje sve raširenije nelegalne prostitucije.

Kao što je moglo da se pretpostavi, uredbe su podigle na noge mnogobrojna udruženja za zaštitu prava žena, koje tvrde da se one na taj način praktično primoravaju na seks bez zaštite, dok stvarni kriminalci i prostitutke nesmetano obavljaju posao.

"Zaista je naivno verovati da će zbog ovih uredbi muškarci početi da nose kondome kada krenu u noćne provode, ali je zato sasvim moguće da će biti situacija kada će žene rizikovati i pristati na seks bez zaštite", rekla je predsednica jednog takvog udruženja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: