Nestle nagrađuje letom u svemir

Kompanija Nestle pokrenuće 2008. godine u Francuskoj jednu od najvećih promotivnih kampanja za čokoladicu “Kit Kat”, koja će najsrećnijim potrošačima doneti dva nagradna putovanja u svemir.

Život

Izvor: B92

Utorak, 18.12.2007.

10:00

Default images

Nagradnom igrom biće obuhvaćeno 25 miliona čokoladica “Kit Kat”, koje će se naći na francuskom tržištu od januara 2008. godine, javila je agencija Rojters.

Putovanja po ceni od 200.000 dolara predviđena su za početak 2010. godine i biće u okviru prvih redovnih komercijalnih letova u svemir.

"Letovi će trajati oko četiri sata i izvodiće se na visini od stotinak kilometara. Putnici na tim letovima biće u prilici da uživaju u pogledu na našu planetu", rekao je Mjuriel Koh, zadužen za marketing u Nestleovom ogranku u Francuskoj.

Nestle u ovoj kampanji sarađuje sa američkom firmom "Rocketplane", koja je, uz "Virgin" i “EADS”, jedan od tri glavna aktera na tržištu kosmičkog turizma.

"Nestle je prva evropska kompanija koja je svojim potrošačima ponudila ovakvu nagradnu igru", istakao je Koh.

Među nagradama koje ljubitelji ove čokoladice mogu da osvoje jesu i letovi u avionima-lovcima i obuka u uslovima bestežinskog stanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: