Edi Grant: Uz vas sam Srbijo (VIDEO)

Muzičar Edi Grant uputio je danas video poruku građanima Srbije i pisma podrške premijeru Aleksandru Vučiću i gradonačelniku Beograda Siniši Malom, u kojima izražava žaljenje zbog poplava koje su pogodile našu zemlju.

Život

Izvor: Tanjug

Sreda, 21.05.2014.

14:20

Default images

On je u video poruci koju je uputio građanima naveo da postoji jedna stvar koju voda, čak i velike poplave, ne mogu da unište - a to je prijateljstvo.

"Pitate me da li znam šta voda može da uradi. Znam, osetio sam poplave i u svojoj zemlji, video svoje uništeno selo. Ali jedna je stvar koju voda ne može da uradi, čak i velike poplave. A to je da uništi prijateljstvo. A ja sam vaš prijatelj i ja sam uz vas, Srbijo", naveo je Edi Grant.

U pismu premijeru Aleksandru Vučiću, Grant je, u svoje i u ime porodice, izrazio veliku tugu zbog pustoši i gubitaka nastalih u poplavama koje su zadesile Srbiju.

"Počašćen sam zbog gostoprimljiovsti i lojalnosti koje su mi pružili mnogi Srbi tokom boravka u vašoj zemlji. To je veza koja se proteže godinama unazad. I zato, sa puno tuge, Vama i Vašim građanima želim da sa puno hrabrosti prevaziđete ova teška vremena", rekao je Grant.

On je naveo da zna da u "njegovim prijateljima Srbima leži velika snaga" i da je siguran da će zajedno izdržati sve nedaće.

"Svim prijateljima koji su u poplavama izgubili svoje bližnje, želim da uputim najdublje saučešće, u nadi da će im Bog dati mir, spokoj i razumevanje", naveo je Grant.

Grant je u pismu upućenom gradonačelniku Siniši Malom rekao da je godinama uživao u, kako je naveo, sjajnom Beogradu, u kojem veliki broj ljudi smatra svojim prijateljima.

"Zato me boli tragedija koja je zahvatila vaš narod, a koju sam i sam iskusio u svom gradu. Saosećam sa mnogim porodicama koje su povređene i koje su izgubile svoje najvoljenije.

Dozvolite mi da se pomolim za Vas i predivne građane Beograda. Puno ljubavi od mene i moje porodice", naveo je Grant.

Ko je još danas podržao Balkan?

Engleski glumac, pisac i komičar - Stiven Fraj Američki glumac Kevin Spejsi koji je podržao i napore Novaka Đokovića da pomogne svom narodu. Svoju podršku Srbiji, Bosni i Hrvatskoj poslao je i Mark Knopfler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: