Moja kuhinja, moja pravila: Uveliko se krčka!

Kulinarski šou koji je osvojio svet – sada i u Srbiji!

Izvor:

B92 ima zadovoljstvo da predstavi sasvim novi, drugačiji, regionalni kuvarski takmičarski šou - ”Moja kuhinja, moja pravila” koji na ovu televiziju stiže u okviru nove prolećne programske šeme. Najbolje učesnike očekuje nagrada od 50.000 eura, što je trenutno najveća nagrada među svim takmičarskim emisijama i TV igrama u Srbiji!

B92 i Emotion oblišli su celu Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Bosnu tražeći najbolje kuvare ametere. Borba kuvara iz različitih regiona samo što nije završena, a od 24. februara, samo na B92, imaćete priliku da upoznate učesnike i navijate za svoje favorite.

Osim takmičara koji su vrlo strastveni prema kulinarstvu, tu je i žiri koji čine dvojica izvanrednih, stručnih i profesionalnih kuvara - Njegoš Kaličanin i Filip Ćirić.

Obojica su stekla bogato iskustvo na rukovodećim pozicijama u različitim restoranima širom sveta i u Srbiji. Sada sude našim takmičaskim parovima, kuvarima amaterima, ali ih i uče veštinama koje će im pomoći da svoje kulinarske snove pretvore u stvarnost i preokrenu karijere u željenom pravcu.

Šou je prvi put emitovan u Australiji i već na samom početku oborio je sve rekorde gledanosti - 3,23 miliona gledalaca po epizodi. Time je potukao legendarnu kulinarsku emisiju ’’Master Šef’’ i postao najgledanija emisija o kuvanju i kulinarstvu.

Petnaest parova boriće se za titulu, pripremaće hranu za petoro i pedesetoro ljudi, a svoje kuhinje će pretvoriti u restorane, gde će žiri i kolege takmičare služiti specijalitetima koje pripreme. U toj napetoj i uzbudljivoj borbi biće suza, vike, pregorele hrane, grešaka ali i uzbuđenja i zadovoljstva kada hrana i trud budu ocenjeni visokom ocenom. Takmičarski parovi su vrlo raznovrsni, različitih su starosnih doba, iz različitih regiona; to su prijatelji, supružnici, kumovi, sestre...

Gledaoci će moći da glasaju i navijaju za svoje favorite ili takmičare iz svog regiona.

Ovog proleća poslužite se najukusnijim kulinarskim šouom do sada!

Od 24. februara na B92!

Vesti

Preti nam mini ledeno doba

Na Zemljinoj zvezdi trenutno nema pega ni oluja. Ovako nije bilo od 1906. Predviđanja naučnika o ponašanju naše zvezde dosad su se pokazala preciznim, a kako oni kažu, preti nam malo ledeno doba.

Vesti nedelja 14.02. 22:04 Komentara: 26

Da li je baš ona prava?

Rečenice poput "Kad upoznaš pravu, znaćeš" spadaju u domen mitova. Pa, ako se i dalje pitate da li je to to, evo nekoliko skrivenih znakova...

Vesti nedelja 14.02. 20:01 Komentara: 1

Javni službenik šest godina nije dolazio na posao

Jedan 69-godišnji Španac kažnjen je ove nedelje nakon što su čelnici javne službe u kojoj je radio otkrili da se šest godina nije pojavio na poslu. Ironično je to što je njegovo “bekstvo” sa radnog mesta otkriveno tek kada je zamenik gradonačelnika hteo da ga nagradi za 20 godina “odanog i posvećenog” rada.

Vesti nedelja 14.02. 13:10 Komentara: 19
strana 1 od 2632 idi na stranu