Astrolozi: Princ će se baviti politikom

Kakvo ludilo je zavladalo u celom svetu zbog rođenja novog člana kraljevske porodice govori i podatak da su se i indijski mistici "bacili" na predviđanje njegove budućnosti.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 25.07.2013.

09:37

Default images

Kažu kako je sin princa Vilijama i Kejt Midlton možda rođen da jednog dana preuzme kraljevski presto, ali da će njegov životni put ipak biti nešto drugačiji. Naime, dvojica proroka iz Mumbaja tvrde da će se maleni Džordž Aleksandar Luis, u budućnosti baviti politikom i da će čak biti biran u politički vrh zemlje.

Indijci su na osnovu dečakovog datuma, vremena i mesta rođenja predvideli njegovu budućnost.

"Najkasnije do 2044. godine će napraviti političku karijeru. Vidim snažne promene u monarhiji", kazao je astrolog Raj Kumar Šarma. Budući kralj će prekršiti neka pravila kraljevske porodice, a proslaviće se radeći nešto što se nije desilo u poslednjih 200 godina, dodao je Šarm.

Njegova koleginica Lara Šah rekla je da će se dečak kandidovati na izborima za predsednika ili premijera i da će pobediti.

"Biti kralj ili princ za njega neće biti važno. Biće više naklonjen politici i radiće za dobrobit naroda", rekla je Šah.

Princ će takođe poboljšati odnose Velike Britanije sa drugim zemljama, posebno arapskim. Indijski astrolozi slažu se da je princ rođen na srećan dan, a kako je njegova zvezda pod uticajem Marsa, predviđaju da će biti veoma inteligentan, sposoban i romantičan.

"Kada je u pitanju njegov fizički izgled, biće krupniji jer će voleti hranu, a da ne spominjemo žene", rekla je Šah.

Šarma je predvidio da će se princ rano oženiti, u 26. godini, i imati troje dece.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: