7 pitanja i odgovora u vezi sa kraljevskom bebom

Svet je bio opčinjen princom Vilijamom i Kejt Midlton kroz njihovu ljubav, venčanje a sada nestrpljivo očekuje i rađanje njihove bebe. Dok čekamo da se Kejt porodi, nameću se neka prilično interesatna pitanja... Ko će menjati pelene? Da Šta će beba jesti? Kako će oslovljavati kraljicu?

Život

Izvor: Abcnews

Ponedeljak, 22.07.2013.

18:00

Default images

Pogledajte odgovore na neka od tih „gorućih“ pitanja:

Da li će budući kralj, ili kraljica, naučiti da vozi?

Sudeći po ocu, ujaku Hariju i interesovanjima prababe, odgovor je da.

Vilijam i Hari obojica voze helikoptere kao i automobile tako da će im sigurno biti važno da dete takođe ume da radi te stvari. Kraljica elizabeta II takođe se može videti kako vozi svoj Rejndž Rover po selu.

Beba će naravno na raspolaganju imati i šofera.

Šta će beba jesti?

Dete će najverovatnije imati normalnu ishranu. Ukoliko pogledamo Vilijamovo detinjstvo, postojale su određene ne-kraljevske stvari koje je voleo da jede poput čokoladne torte od keksa i slanine pržene u mikrotalasnoj.

Kraljevsko dete će najverovatnije biti poput bilo kog drugog deteta i želeće slatkiše i čokoladu, ali će ipak imati samosvesnu majku koja će se starati da ishrana bude uravnotežena pošto je Kejt veliki pobornik zdrave ishrane.

Da li će kraljevska beba ići u školu?

Sasvim sigurno pošto je to izuzetno važno za Vilijama i Kejt pošto će želeti da bebi obezbede što normalnije odrastanje. Slično je uradila i Dajana sa Vilijamom i Harijem.

Obojica su išli u regularne škole (doduše elitne) sa drugom decom iz Londona a njihova majka se postarala da imaju normalno detinjstvo koje je podrazumevalo odlazak u bioskop ili Mekdonalds.

Kejt nije imala kraljevsko odrastanje već je imala priliku da upozna različite tipove ljudi. Išla je u različite škole i sasvim je sigurno da će joj značiti da i njeno dete ima priliku da uradi isto.

Da li će kraljevska beba imati dadilju?

Iako je dadilja neizbežna, vrlo je verovatno da će Kejt pokušati da bude što više prisutna tokom njenog odrastanja.

Kejt će po rođenju bebe uzeti porodljisko odsustvo dok je VIlijamu dozvoljeno odsustvo u trajanju od dve nedelje.

Buduća dadilja će najverovatnije biti neko stariji, osoba od poverenja koja je preporučena Vilijamu i Kejt.

Kada su pelene u pitanju, da li će kraljevska porodica koristiti tradicionalne pamučne ili one za jednokratnu upotrebu?

Princ Vilijam je navodno bio prva kraljevska beba koja je koristila pelene za jednokratnu upotrebu umesto tradicionalnih od tkanine a vrlo je verovatno da će to biti slučaj i sa novom prinovom.

U pitanju je adaptacija na moderna vremena i vrlo je verovatno da će se kraljevska porodica adaptirati.

Kako će beba oslovljavati kraljicu?

Kada je kraljca u pitanju, beba će je najverovatnije oslovljavati sa baka. To je nešto što svi očekuju, a tako je zovu i deca Pitera Filipsa, njeni unuci.

Ovi nazivi u pojedinim situacijama mogu biti nešto formalniji, ali kada je kraljevska porodica zajedno i van objektiva medija, u pitanju će biti manje formalni nazivi.

Koju će titulu nositi beba?

Najnoviji član kraljevske porodice biće oslovljavan sa njegovo ili njeno visočanstvo kao i sa princ ili princeza.

Početkom godine kraljica je izdala dekret po kom više nije potrebno mešanje Parlamenta kako bi se garantovala titula princa ili princeze budućoj deci Vilijama i Kejt. Po ranijem dekretu, koji je bio na snazi od 1917. godine, dečak bi bio princ dok bi devojčica bila dama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: