10 godina Okruga Oranž: Upoznajte Mišu Barton

5. avgusta će biti deset godina od emitovanja prve epizode kultne serije "Okrug Oranž" (The O.C.) koju možete da gledate na TV B92 radnim danima od 13h. Jedna od onih koji su definisali ovu seriju je i Miša Barton, tj Marisa Kuper.

Život

Izvor: Izvor: The Huffington Post

Utorak, 16.07.2013.

15:39

Default images

Tokom tri fantastične sezone, Marisa je vladala serijom "Okrug Oranž". Miša Barton je tumačila ulogu "sirote male bogatašice" koja se provodila u Tihuani, krala po radnjama, menjala momke sa različitim psihičkim problemima – jedan od njih imao je seks i sa njenom mamom – bila u centru istrage ubistva, konzumirala alkohol i droge...

Iako je stvarni život Miše Barton malo manje dramatičan (naglasak je na malo), sada, deset godina kasnije, očigledno je da su 27-godišnja glumica i njena uloga karijere, u stvari jedna osoba. Evo zašto:

U jednom od novijih intervjua, za Daily Beast, Miša se prisećala vremena dok je bila Marisa: "Mislim da ima negativnih stvari, tj. naravno da ima, kada ste u centru pažnje. To nije prijateljsko okruženje. Ono vas ugrožava. Da bi glumac mogao da uradi svoj posao na pravi način, neka minimalna anonimnost je potrebna. To sada nije moguće, toliko ste u prvom planu da svako zna vaš i najsitniji korak. " Na početku prikazivanja serije, Miša u je u intevjuu za Cosmopolitan rekla da je u srednjoj školi bila dosta usamljena.

"Ne mislim da je Marisa lik na koji devojke treba da se ugledaju," rekla je tokom gostovanja na britanskom "Today Show" programu.

Miša je bila kažnjena tri godine uslovno zbog vožnje u pijanom stanju i pod uticajem narkotika, a tokom te vožnje se i trkala sa policijom. Posle toga je objavila javno izvinjenje. mischabarton Tejt Donovan, koji je tokom serije igrao oca Marise Kuper, tokom jedne TV emisije rekao je da je "Miša bila baš diva na snimanju", ali ne u pozitivnom smislu. I Miša i Marisa su pomalo dive, zar ne?

Nama samo ostaje da pratimo avanture Marise Kuper iz dana u dan na TV B92 u 13h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: