"Megan Foks ima najlepše grudi"

Lesli Man zna da su grudi Megan Foks prave i savršene. Naime, komičarka je na snimanju novog filma „This Is 40” morala da opipa poprsje Foksove.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 23.12.2012.

22:47

Default images

Iako se u početku osećala neprijatno, Manova je priznala da su efekti bili fascinantni.

„Megan ima sjajne grudi”, kazala je Lesli u intervjuu za Yahoo! Movies. „Najlepše grudi koje sam videla u životu”.

U filmu „This Is 40” - koji je neka vrsta nastavka filma „Knocked Up”, u režiji njenog supruga Džada Apataua - Manova igra vlasnicu butika Debi. Božanstvena Megan (26) tumči njenu radnicu Desi čije poprsje u ružičastom push-up grudnjaku deluje previše dobro da ga Debi ne pipne.

U ključnoj sceni, Lesli pita Megan, „Jesu li prave?”

„Da, ja sam samo mlada”, odgovara Megan nonšalantno.
Lesli kaže da se osećala čudno na snimanju te scene. „Uvek se postavljam zaštitnički prema mladim glumicama jer znam kako je meni bilo teško u Holivudu u njihovim godinama. Htela sam da scenu završimo što pre, jer sam znala da joj je bilo neprijatno, verovatno - a možda i nije.

Znala sam da je na setu bilo mnogo muškaraca sa pokvarenim mislima i uvrnutim fantazijama, pa sam htela da Megan obuče košulju što pre.”

Ni Džad Apatau se nije osećao najprijatnije. „Nezgodno mi je čak i sa delimičnom golotinjom na snimanju. Uradim jedan do dva dubla i već me je sramota”, kaže reditelj.

„Megan je prelepa žena i kad uđe u prostoriju bukvalno podigne temperaturu”.

Megan, koja se pre četiri meseca porodila, izričito odbija da se skine pred kamerama. „Nikad ne bih bila sasvim naga”, kazla je ona za E! News.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: