Eni Lenoks se udala po treći put

Škotska pevačica Eni Lenoks (57) udala se po treći put, saopštila je njena predstavnica za javnost.

Izvor: Tanjug
Foto. Beta
Foto. Beta

Nekadašnja zvezda dueta Eurythmics udala se za američkog ginekologa Miča Besera u subotu u Londonu, prenosi AFP.

Ceremonija je održana na palubi broda na reci Temzi, a ceremoniji je prisustvovao oskarovac Kolin Fert i komičarka Rubi Veks.

Portparolka je saopštila da je to bila ''''privatna ceremonija na kojoj su prisustvovali prijatelji i porodica''''.

Poznata pevačica se prvi put udala 1984. godine za Nemca Rada Ramana, pripadnika Hare Krišne, od koga se razvela nakon godinu dana.

Zatim se za filmskog producenta Urija Fruštmana udala 1988. godine sa kojim ima ćerke Lolu (22) i Tali (19), a razveli su se 2000. godine.

Lenoksova je prodala više od 80 miliona albuma širom sveta tokom svoje solo i karijere u grupi Eurythmics.

Vesti

Nova sezona Galilea na B92

Naučno-zabavna emisija „Galileo“, koja nas u Srbiji zabavlja i podučava već 5 godina, počinje novu sezonu emitovanja na TV B92 kada će voditelj Miloš Urošević nastaviti da animira gledaoce originalnim, zabavno-obrazovnim pristupom, kao i naučnim činjenicama o svetu oko nas.

Vesti petak 4.09. 16:45 Komentara: 0

Novih 24 minuta sa Zoranom Kesićem

Od 12. septembra pripremite se na satiričnu groznicu subotnjih večeri, jer će Zoran Kesić i Njuz.net na TV B92 premijerno svake subote od 21h biti duhoviti kritičari društvenog života u Srbiji.

Vesti petak 4.09. 16:25 Komentara: 0

Vice: Fotografije Trećeg rajha u boji koje ostavljaju bez daha

Hitlerova nacistička partija je poznata po korišćenju simbolike u kampanjama. Korišćenje ogromnih parola i nepregledne mase ostavljalo je zasluženo zloslutne utiske, ali je i oponašano više puta, u skoro svim kasnijim totalitarnim režimima. Iako svi znamo koliko je Hitlerova propagandna mašina bila moćna, kada je vidite u fotografijama u boji, kao u projektu Life, ostavlja bez daha.

Vesti petak 4.09. 15:17 Komentara: 0

Nalazači nacističkog voza otkrili svoj identitet

Poljak i Nemac koji su prijavili vlastima u Valbžihu otkriće oklopnog voza iz vremena Hitlerovog Trećeg Rajha, možda legendarnog nacističkog "zlatnog voza" u planinama na jugo-zapadu Poljske pojavili su se danas prvi put pred novinarima da optuže poljske vlasti da sa njima ne sarađuju i najavili su da su spremni uz pomoć sponzora da iz podzemnog tunela izvuku voz sami.

Vesti petak 4.09. 13:08 Komentara: 1
strana 1 od 2390 idi na stranu