Robi Vilijams postao otac prvi put

38-godišnja britanska pop zvezda Robi Vilijams postao je otac prvi put u životu, pošto je njegova supruga, glumica Ajda Fild, rodila ćerku Teodoru Rouz.

Izvor:
Beta/AP Photo/Jonathan Short
Beta/AP Photo/Jonathan Short

"Ćerka se zove Teodora Rouz Vilijams, nadimak joj je Tedi, rođena je u 15:33, 18. septembra 2012. godine, teška je 3,2 kilograma. Beba, mama i tata se osećaju dobro. Hvala za najlepše želje", je zvanično saopštenje na Robijevoj internet stranici.

Robi i Ajda zajedno su pet godina, u braku već dve, a Teodora im je prvo dete.

Bivši pevač grupe Take That ranije je izjavio da je odustao od nastupa na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara, jer je želeo da bude uz suprugu tokom poslednje faze njene trudnoće. Nedavno je rekao i da oseća posledice suprugine trudnoće skoro isto onoliko koliko i ona.

"Ugojio sam se. Zar to nije neverovatno? Ona jede, a ja dobijam njene kilograme. Mora da je u pitanju empatija! Čitao sam o tome i piše da trudnoća ponekad ima iste efekte na muževe koliko i na same žene. Ukoliko se ona razboli i ja se razbolim. Ako je ona neraspoložena i ja sam. Ovo se dešavalo često tokom prva tri meseca trudnoće", rekao je Vilijams.

Vesti

Najveća tajna nacističkog voza

Nacistički voz, najveća misterija koja proslednjih dana okupira javnost, mogao bi da sadrži delove poznate sobe 'Amber room' sačinjene od zlata, ćilibara i mnoštva skupocenog nakita koja je pokradena tokom Drugog svetskog rata nakon ulaska Crvene armije u Prusku kraljevinu.

Vesti ponedeljak 31.08. 10:30 Komentara: 0

Radio o kojem se priča - PLAY RADIO

Od ponedeljka, 31. avgusta, “Play”radio premijerno predstavlja voditeljsku ekipu i programski koncept novog medija čija pažljivo birana muzika će vrlo brzo zasluženo osvojiti pažnju širokog auditorijuma, a biće prisutan na sledećim platformama: radio (u Beogradu na 92,5MHz, u Vojvodini na 103,2MHz kao i na još 17 frekvencija širom Srbije), Internetu (www.playradio.rs) i Smartphone aplikacijama (Android i IOS).

Vesti ponedeljak 31.08. 08:10 Komentara: 6

Veran Matić: Budućnost iz ženskog ugla

Predsednik Upravnog odbora Fonda B92 Veran Matić smatra da uloga muškarca mora da se menja i kaže da je neophodno eliminisati negativne stereotipe i pružiti ženama jednake šanse, a akcenat staviti na njihovo ekonomsko osnaživanje.

Vesti nedelja 30.08. 21:07 Komentara: 4
strana 1 od 2382 idi na stranu