Ber Grils dobio otkaz!

Discovery Channel otpustio je britanskog TV avanturistu Bera Grilsa (Bear Grylls), zvezdu emisije Man vs. Wild.

Život

Izvor: BBC

Sreda, 14.03.2012.

11:02

Default images

Razlog otkaza je, kako navodi Discovery, „konstantan spor oko ugovora”.

Grilsova predstavnica za štampu Heder Krug (Heather Krug) potvrdila je vest, dodavši da autor nije mogao da nađe zajednički jezik sa urednicima oko novog programa.

„Berov cilj je bio da pravi emisije za svoje brojne obožavatelje širom sveta i on je tokom sedam sezona prilično rizikovao da bi Disovery imao nagrađivani program”, kazala je Krug za Hollywood Reporter.

„Nažalost, Ber i Discovery nisu mogli da nađu zajednički dogovor oko nove sezone. Ber se nada da će ubrzo opet moći da snima svoje nesvakidašnje avanture i predstavi ih odanom auditorijumu”.

Grils (37), koji je vodio emisiju od 2006, poznat je po tome što jede insekte i pije urin divljih životinja kako bi uspeo da preživi u nekim od najnegostoljubivijih sredina na svetu.

U svakoj epizodi emisije Man vs. Wild (u Velikoj Britaniji emitovane pod nazivom Born Survivor), Grils je bio „bačen” u neki udaljeni deo sveta gde je pokazivao publici kako se može preživeti korišćenjem onoga što je pronašao u divljini.

Emisija je emitovana u 200 zemalja, a među slavnim fanovima su Džejk Džilenhal, Vil Ferel i Ben Stler, koji su i sami učestvovali u nekim Grilsovim avanturama.

2007. serija je na kratko skinuta sa programa britanske televizije, nakon čega je Discovery počeo da emituje objašnjenje da Grils zapravo nije prepuštan sam sebi u divljini. U narednim epizodama on se direktno obraćao snimateljima a, u skladu sa još većom transparentnošću, svaka sezona je imala i epizodu sa scenama "iza kulisa".

Nekadašnji pripadnih specijalnih jedinica britanske vojske, Grils živi sa porodicom na privatnom ostrvu u Velsu, gde nema struje. Ima kuću u Malibuu i kuću na Temzi.

„Veoma sam ponosan na svoj tim i sve što smo uradili u Man vs. Wild. Jedva čekam sledeće avanture!”, napisao je Grils na svom Twitter nalogu. On se zahvalio svojim fanovima i poručio im: „Ne sledite utabanu stazu već idite tamo gde nema puta i sami ostavite trag”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: