Mič Vajnhaus: "Ejmi je umrla srećna"

Mič Vajnhaus tvrdi da je njegova kćer pobedila svoju zavisnost od droge i da je godinama nije video srećniju nego neposredno pred smrt.

Život

Izvor: B92

Sreda, 27.07.2011.

13:35

Default images

On je izjavio na Ejminoj jučerašnjoj (26.7) kremaciji da je pevačica uspela da savlada zavisnost uprkos činjenici da su doktori rekli kako je to „nemoguće”.

Ona je pronašla pravu ljubav sa rediteljem Redžom Travisom koji joj je bio velika pomoć u vraćanju na pravi put.

Mič je kazao i da je Ejmi ostavila drogu zbog porodice. „Bila je na putu fantastičnog oporavka. Zaljubila se u Redža koji joj je pomogao da prebrodi probleme i radovala se zajedničkoj budućnosti. Godinama je nisam video tako srećnu.

Pre tri godine ona je pobedila svoju zavisnost od droga, a sada je žestoko pokušavala da ostavi piće; upravo je bila u trećoj nedelji apstinencije. Rekla mi je, ‘Tata, dosta mi je, ne mogu više da gledam tebe i rodbinu u oči'.

Nije bila depresivna. Dan pred smrt videla se sa majkom i sa Redžom i bila je raspoložena".

I Redž Trevis je izjavio da je Ejmina smrt užasna nesreća, jer se ona divno osećala, čak je vežbala i pohađala časove joge.

Te kobne noći bila je u sobi, pevala je i svirala bubnjeve. Pošto je bilo kasno, momak iz obezbeđenja ju je zamolio da se stiša i to je učinila.

"Čuo ju je kako šeta još neko vreme po sobi i ujutru kad je došao da je obiđe pomislio je da još spava. Vratio se nekoliko sati kasnije, kad je shvatio da ne diše i pozvao je hitnu pomoć", kazao je Mič.

"Svima nam je lakše jer znamo da nije bila depresivna i da je preminula srećna”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: