Poziv neudatim damama iz cele zemlje

Skupština grada Jagodine danas je obnovila poziv neudatim devojkama starijim od 38 godina da se prijave za besplatno letovanje sa momcima starijim od 38 godina, u cilju sklapanja brakova i formiranja porodica.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.07.2011.

09:14

Default images

Za ovo letovanje do sada se prijavilo 150 muškaraca starijih od 38 godina i samo 25 žena sa područja Jagodine i Pomoravskog okruga i u Skupštini grada je odlučeno da se poziv proširi na celu Srbiju.

Zainteresovane dame iz cele Srbije treba da se jave na telefon 035-222-107, a letovanje se organizuje krajem septembra u Grčkoj, stoji u saopštenju skupštine.

Bračne parove, ako je jedan od supružnika stariji od 38 godina, prilikom sklapanja braka Skupština Jagodine nagradjuje sa 3.000 evra. Ova odluka je doneta 23. decembra prošle godine i važi od 1. januara ove godine. Do sada je ovu nagradu primilo deset bračnih parova, a prvi par će uskoro dobiti bebu.

Još oko deset bračnih parova je prijavilo da je sklopilo brak ali su na proveri. Odluka o stimulaciji sklapanja brakova na ovaj način doneta je u cilju povećanja nataliteta i borbe protiv "bele kuge".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: