Novac ne utiče na veličinu penisa

Veličina jeste važna: novo istraživanje ukazuje na vezu između prosečne dužine penisa stanovnika neke zemlje i njihov bruto nacionalni dohodak (BND).

Život

Izvor: B92

Petak, 22.07.2011.

22:45

Default images

Novo istraživanje, koje je sproveo je Tatu Vestling sa Helsinškog univerziteta u 121 zemlji, otkrilo je vezu između ekonomskog razvoja i dužine penisa.

U svom izveštaju „Muški organ i ekonomski rast: Da li je veličina bitna?“ Vestling navodi da, kada je reč o rastu BND-a, veliko ne podrazmeva ujedno i bolje. Zapravo, najbolje je kad je prosečno. Da budemo precizniji, 13,5 cm je „najbolja veličina u kombinaciji sa prihodom“.

Zemlje sa manjim penisima imaju brži nacionalni rast nego njihovi "krupniji" rivali. Svaki cm više u veličini polnog organa dovodi do 5-7 odsto smanjenja ekonomskog rasta. Studija je otkrila i da je ukupni dohodak najviši u zemljama sa prosečnim penisima. BND sa druge strane, opada među stanovnicima sa ekstremnom veličinom penisa, kaže izveštaj.

Dohodak raste sve do dužine od 13,5 cm, a pad u ekonomskom rastu primećuje se kod stanovnika sa prosečnom dužinom od 16 cm i više.

Zvanično, zemlja sa najobdarenijim muškarcima je Zaire (17,93 cm) a Južnokorejci imaju u proseku najmanje penise – 9,66 cm.

Sudeći po rezultatima istraživanja, Srbija bi trebalo da se nađe u samom vrhu liste, iako nije uvrštena u Vestlingovu studiju.

Šta vi mislite?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: