Kondomi koji poboljšavaju erekciju

Muškarci koji imaju problema sa erekcijom dok nose kondom uskoro će moći da ga reše kupovinom novog proizvoda, kondoma “Vijagra kondom”.

Život

Izvor: B92

Sreda, 11.05.2011.

13:31

Default images

Britanska kompanija “Futura Medical” kreirala je novi kondom, sa trenutnim nazivom CSD500, koji je unutra obložen vrstom gela koji povećava protok krvi a rezulat je jača i dugotrajnija erekcija.

Proizvod je blizu konačnog regulatornog odobrenja, a kompanija Dureks je objavila da će ovi kondomi biti dostupni u Evropi do kraja godine.

Istraživanja su pokazala da muškarci koji imaju poteškoće da održe erekciju dok nose kondom, verovatno ga neće ni koristiti i rizikuju da dobiju neku od bolesti. Adam Glikman, osnivač onlajn prodaje Condomania.com, rekao je u intervjuu za Portfolio magazin da će novi kondom ohrabriti te ljude da počnu da upražnjavaju bezbedan seks.

Tokom kliničkih proba, subjekti su prijavili jače erekcije i povećanu veličinu penisa – iako proizvođači kažu da cilj proizvoda nije rekreacijski već da muškarcima koji imaju probleme sa erekcijom, pruže rešenje.

Još jedan problem sa kojim se suočavaju muškarci i žene je alergija na lateks, ali sada potrošači mogu da odahnu jer se pojavio novi tip kondoma koji sadrži sve prednosti tradicionalnog lateksa i skoro ništa od alergena. Novi Envy kondom prodaje se na sajtu kompanije kao i na condomania.com i sličnim sajtovima, a cena je oko 10 evra za 12 komada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: