- Vesti -

Verenički prsten za jelku

Endi Park, četrdesetsedmogodišnji Britanac, poslednjih sedamnaest godina svakodnevno u svom domu uživa u prazničnoj atmosferi. Međutim, ovih dana je rešio da zaprosi svoju novogodišnju jelku.

Podeli

Plastična jelka ima posebno mesto u Parkovoj kući poslednje dve godine. ,,Volim svoju jelku više nego bilo šta na ovom svetu, zato i želim da je oženim’’ , dodao je Park.

Iako je prsten već kupljen, Park još uvek ne može da se odluči na koju granu da ga stavi.

Jedini proble po njegovim rečima, je pronaći sveštenika. ,,Ne razumem zašto ne možemo biti venčani? Čuo sam da se mnogi ljudi venčavaju sa svojim kućnim ljubimcima, pa bi i moja jelka i ja mogli biti u bračnoj zajednici’’ , naveo je Park.

Endi Park je započeo sa ovakvim vidom proslava u julu 1993. godine u trenucima dosade. Uvideo je da ga praznično dekorisanje kuće čini srećnim, pa je odlučio da nastavi.

Vesti

Dugo čuvane tajne beogradskog podzemlja /FOTO

“Nema grada na svetu oko koga su se jagmili toliki narodi, pod čijim su se bedemima vodile tolike bitke, koji je toliko puta menjao vlasnika i pedeset puta bio uništavan da bi se svih pedeset puta ponovo iz istorijskog groba podigao – kao što je naš Beograd” – rekao je jednom Borislav Pekić.

Vesti utorak 21.11. 09:00 Komentara: 35
strana 1 od 3571 idi na stranu