Džejn Fonda: Seks nikad bolji

Holivudska glumica Džejn Fonda pohvalila se da iako ima 71 godinu, njen seksualni život nije nikada bio bolji.

Život

Izvor: B92

Utorak, 10.11.2009.

13:50

Default images

U izjavi za nemački Bild, ona je istakla da je aktivan seksualni život zaslužan za njen mladalački izgled i po ulasku u osmu deceniju.

"Imam 71 godinu. Fizički se ne osećam najbolje jer me sve boli nakon operacije kičme, ali sam srećnija, seks je bolji i bolje razumem život. Ne želim da ponovo budem mlada", kazala je slavna glumica čije se snimljene vežbe aerobika iz 1982. godine i dalje odlično prodaju.

"Svoj dobar izgled dugujem 30 odsto genima, 30 odsto dobrom seksu, 30 odsto sportu i zdravoj ishrani, a preostalih 10 odsto plastičnoj hirurgiji", priznala je ona.

Junakinja kultnog filma "Barbarela" planira da i po četvrti put stane na ludi kamen, ovog puta sa 67-godišnjim muzičkim menadžerom Ričardom Perijem.

Među poznatim ljudima iz sveta filma s kojima je ova bivša seks bomba Holivuda bila u vezi su Donald Saterlend, s kojim je glumila u filmu "Klut" (1971) i francuski reditelj Rože Vadim s kojim je bila i u braku.

Fonda je nedavno operisala kičmu i može da trči samo u specijalnom korsetu. Pored toga ima i "novo" koleno i kuk od titanijuma.

"Polako se raspadam i oseam se kao pokretna prodavnica za rezervne delove", kazala je glumica u šali.
"
Sve te popravke morala sam da obavim jer nameravam da se popnem na Himalaje", dodala je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: