Epl prodao milion AjFouna 3G S

Američka informatička kompanija "Epl" uspela je tokom proteklog vikenda da proda, nakon lansiranja nove verzije svog čuvenog multimedijskog mobilnog telefona "AjFouna" - "AjFoun 3G S", milion komada tog telefona premašivši očekivanja analitičara.

Život

Izvor: B92

Utorak, 23.06.2009.

08:00

Default images

"Epl" je, takođe, zabeležio i šest miliona puta preuzet novi operativni sistem za "AjFoun" - "AjFoun OS 3.0".

Veliki broj analitičara je, međutim, bio ubeđen da se "AjFoun 3G S" neće tako dobro prodavati kao "AjFoun 3G" zbog malih razlika između ta dva modela, kao i stoga što je "Epl" slabo reklamirao novu verziju svog telefona.

Saopštenje za štampu o ostvarenom uspehu "AjFouna 3G S" potpisao je sam glavni izvršni direktor "Epla" Stiv Džobs koji se na taj način nakon dužeg bolovanja, posle presađivanja jetre, ponovo vratio na posao.

On je izjavio povodom ostvarenog uspeha da su "korisnici glasali i da je 'AjFoun' pobedio."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: