Bez cveća za Dan zaljubljenih

Uprkos ustaljenom mišljenju muške populacije, većina devojaka i žena od svojih mladića ili supruga ne želi buket cveća za Dan zaljubljenih, pokazalo je nedavno sprovedeno istraživanje.

Život

Izvor: B92

Sreda, 13.02.2008.

16:00

Default images

Ukupno 69 odsto muškaraca izjavilo je da je sigurno da se njihove drage 14. februara vesele kad dobiju buket cveća. Međutim, samo svaka četvrta žena odgovorila je pozitivno na to pitanje.

Više od 90 odsto žena radije bi od svojih odabranika dobilo druge poklone - u rasponu od čokoladnih bombonjera do prosidbe. Mnoge žene bukete cveća doživljavaju nepraktičnim i preskupim darovima.

Oko 400 muškaraca i žena učestvovalo je u istraživanju koje je sprovela honkonška organizacija za očuvanje okoline "Grin sens" koja upozorava sugrađane da poklanjanje cveća na Dan zaljubljenih, a tada je prodaja obično najveća, nanosi veliku štetu okolini, a ako se cveće mora kupovati, onda je najbolje kupiti cvet sa busenom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: