Apel navijačima: Molimo vas da ne pušite

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 18.05.2006.

21:02

Default images

Svetska fudbalska federacija pružila je podršku nemačkom ministru zdravlja Uli Šmitu koji je uputio apel fudbalskim navijačima da se na Svetskom prvenstvu odreknu duvana.

Generalni sekretar FIFA Urs Linsi poslao je Šmitu i pismo podrške, ali je Svetska fudbalska federacija, ipak, odlučila da ne zabrani konzumiranje cigara. Međutim, posetioce Mundijala će, prema saopštenju FIFA, na svakom koraku čekati plakati sa natpisima "Molimo vas da ne pušite".

FIFA i Organizacioni komitet Mundijala, koji će se od 9. juna do 9. jula održati u Nemačkoj, izrazili su nadu da će takva kampanja pomoći u smanjenju konzumiranja duvana na minimum, a sve u cilju zaštite nepušača.

(Beta)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: