Dizao je pehar na tom mestu, a sad nema propusnicu da uđe VIDEO

Obezbeđenje na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu nije pustilo tenisera Rodžera Federera da uđe u svlačionicu bez akreditacije

Život

Izvor: B92

Subota, 19.01.2019.

09:48

Dizao je pehar na tom mestu, a sad nema propusnicu da uđe VIDEO
Foto: Gettyimages

Pravila moraju da se poštuju, bez obzira što je Federer višestruki šampion Melburna, osvajač 20 grend slem titula, teniser koji je najviše vremena proveo na prvom mestu na ATP listi i jedan od najpoznatijih sportista na planeti.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak kako radnik obezbeđenja ispred svlačionice zaustavlja Federera i pokazuje mu da mu nedostaje akreditacija.

Svi učesnici Australijan opena, igrači, treneri, zvaničnici turnira i predstavnici medija imaju akreditacije sa fotografijom, imenom i prezimenom, funkcijom koju obavljaju na turniru i bar kodom koji se skenira na ulazima.

Federer se nije raspravljao, sačekao je dok nisu došli članovi njegovog tima, a kada su pokazali akreditacije dozvoljeno im je da uđe u svlačionicu. Švajcarac je danas trenirao na terenima Melburn parka, a u nedelju igra protiv Grka Stefanosa Cicipasa u osmini finala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: