Naučimo našu decu odgovornom ponašanju na suncu

U okviru edukativne kampanje "Zaštita za sve", koju sprovode Eucerin Srbija i Fond B92, uz podršku Ministarstva zdravlja i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, 21. januara 2019. godine počinje konkurs za sve osnovne škole na teritoriji Republike Srbije sa ciljem podizanje svesti dece o odgovornom ponašanju na suncu i zaštiti od sunca.

Život

Izvor: B92

Petak, 18.01.2019.

11:45

Naučimo našu decu odgovornom ponašanju na suncu
Foto: Promo

Od svih prijavljenih osnovnih škola, učesnica konkursa, najboljih 20 biće nagrađeno UV indikatorom, specijalnim meračem intenziteta sunčevog zračenja, koji će biti postavljen na vidno mesto na ulazu u školu. Najboljih pet učitelja na konkursu će biti nagrađeno jednodnevnim izletom za svoje odeljenje, na kome će biti organizovano takmičenje koje će, dodatno, najboljem odeljenju doneti nagradu za opremanje učionice.

Na konkursu mogu da učestvuju učitelji prvog, drugog, trećeg i četvrtog razreda svih osnovnih škola u Republici Srbiji koji prođu online edukaciju. Online edukacija će biti dostupna na zvaničnoj stranici kampanje http://www.zastitazasve.rs/ u periodu od 21. januara do 25. februara 2019. godine.
Foto: Promo
Organizatori kampanje "Zaštita za sve" pozivaju učitelje svih osnovnih škola u Srbiji da posete stranicu http://www.zastitazasve.rs/konkurs-za-skole.php gde mogu da pronađu detaljne informacije o konkursu i preuzmu formulare i materijale za rad sa đacima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: