Tražio blagoslov svoje nerođene bebe, pa priznao da u 70. postaje otac

Američki glumac Ričard Gir i njegova supruga Alehandra Silva saopštili su u nedelju da očekuju svoje prvo zajedničko dete. Ipak, oni su odlučili da javno ne govore o tome, pre nego što kažu Dalaj Lami.

Život

Izvor: B92

Utorak, 18.09.2018.

21:14

Tražio blagoslov svoje nerođene bebe, pa priznao da u 70. postaje otac
Foto: Gettyimages

Holivudski glumac, najpoznatiji po ulogama u filmovima Zgodna žena, Oficir i džentlmen i Čikago, postaće otac po drugi put.

Očekivani termin porođaja, kada će njegova supruga Alehandra roditi dete je sledeće godine krajem proleća, odnosno samo nekoliko meseci pre nego što Ričard puni 70 godina.

Slavni par je objavio svoju fotografiju u Roterdamu, sa spiritualnim guruom tibetanskog budizma, Dalaj Lamom. To nikoga nije začudilo, budući da je odavno poznato kako je Gir budista.
Glumac je na slici zagrlio suprugu oko struka, dok Dalaj Lama za jednu ruku drži ruku gospođe Silve, a drugom mazi njen trudnički stomak.

"Pre samo nekoliko trenutaka ... Dobijanje blagoslova za dolazak našeg blaga. Nismo mogli da saopštimo vest pre nego što kažemo Dalaj Lami", saopštio je par na Instagramu.
Foto: Getty
Ričard je oženio 34 godine mlađu Alehandru, svoju treću ženu, u aprilu mesecu u Madridu nakon četiri godine veze.

Holivudska zvezda je prethodno bio oženjen manekenkama Karli Lovel i Sindi Kraford.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: