Posle raskida našao je drugu, a evo kako je pevačica to prihvatila

Pre pola godine pevačica i glumica Selena Gomez prekinula je burnu vezu s Džastinom Biberom tokom koje je ona patila od brojnih zdravstvenih problema. Anksioznost i borba sa emocijama bili su samo jedan od pokazatelja da zgodna crnka nije na dobrom putu, a onda je okrenula novi list.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 06.09.2018.

20:00

Default images

View this post on Instagram

Alright. Speaking from my heart for over an hour to someone who puts those thoughts into paid words can be hard for me. The older I get the more I want my voice to be mine. This is all apart of my work within an industry that’s been around longer than all of us have been. The purpose of my interview was three fold. My work with A21, my new collection with Coach, and some new music. As I’m aware there will always be interests in one’s personal life because that’s the pace of our ‘social’ generation. I’m grateful for my position and I will always find ways to make my job more about others and giving back— all while having the best time with my music, fashion, film and my love for learning about the world that I’m eager to tap into more and more. Church is a name for something far more personal. There’s always agenda seeking information on such a subject and I understand why. Rarely do I mention church (and I didn’t) but I’ll always feel comfortable talking about my values and beliefs. I respect that from everyone and anyone. I understand that reporters are working to grab the attention of a reader, however I will always work to ensure that what is public represents my truth. I’m a bit bummed but rarely surprised. Y’all know me and my heart. I can’t help it. So I’ll post some of MY photos from the collection and work with A21. My heart. And maybe edit my actual lyrics as you will all hear it soon 😊 I love you guys to the moon and back. For more information on the work I do with A21 please, please visit link in my bio. So much more on that soon!

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Evo kako se izvukla iz svih problema, zaboravila na bivšeg i uplovila u oazu mira

U velikom intervjuu za časopis "El" (Elle) Selena Gomez pokazala je svoje nove lice. Vidno ozbiljnija, odraslija, zrelija i mirnija, 26-godišnjakinja je svima pokazala da ne pati za bivšom ljubavlju Biberom, te čemu se posvetila nakon raskida.

Džastin i Selena su tokom godina raskidali mnogo puta, a onda su u martu ove godine poslednji put okrenuli leđa jedno drugome. Nepomirljive razlike, neodobravanje porodice i svađe presudili su mladom paru, a on nije dugo čekao da otrči u zagrljaj drugoj.

Samo nekoliko sedmica nakon raskida, Biber se hvalio kako je u novoj vezi s manekenkom Hejli Boldvin, s kojom se potom i verio. I dok su mnogi mislili da će ova informacija dotući ionako krhku i emocionalno nestabilnu Selenu, ona je postala jača nego ikada. "Ne koristim internet. Nisam bila na društvenim mrežama mesecima. Nemam lozinku od svog profila na Instagramu, nemam nikakve aplikacije na mobilnom telefonu. Nemam čak ni aplikaciju za uređivanje fotografija. Jedino čime se zabavljam je igrica Peak", ispričala je Gomezova dodajući da je to njen novi način života na koji se privikla.

"Čudno je, ali vrlo mirno. Osećam se stvarno i kao da znam ko sam zaista. Ne osećam nemir i ne napadaju me emocije već znam da ih kontrolišem. Sada kao da malo više razumem sebe. To ne znači da sam sve prevladala i da sam sve o životu naučila, ali osećam se jako dobro", nastavila je Selena, koja se prošle godine podvrgla velikoj operaciji transplantacije bubrega, a potom upala u veliku depresiju, od koje se čak lečila u klinici.

"Vratila sam se jednostavnim stvarima, mislim da sam tome oduvek težila. Ključ je u jednostavnosti. Mnogo sam toga o sebi naučila, Bože, dugačak je period od 20. do 26. godine i zaista se sada osećam kao druga osoba", zaključuje Selena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: