Ne vozite bez pojasa u Novom Meksiku, da vam se ne dogodi ovo

Amerikanci Filip Pejdž i njegova saputnica Anđela Fišer zaustavljeni su Novom Meksiku, zbog navodne vožnje bez sigurnosnih pojaseva.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.08.2018.

08:00

Ne vozite bez pojasa u Novom Meksiku, da vam se ne dogodi ovo
Printscreen Facebook/antony.page.79

Na video-snimku, koji kruži društvenim mrežama, vidi se njihov zaustavljeni automobil, u kome njih dvoje sede, i trojica policajaca koji se raspravljaju sa vozačem.

Jedan od policijaca, posle nekog vremena, udara i lomi staklo vozačevih vrata, koja zatim njegov kolega otvara.

Potom ga policajci na silu izvlače iz automobila i bacaju na zemlju. Filip i Anđela su zbog potom uhapšeni zbog opiranja prilikom hapšenja.

Ovaj snimak je izazvao brojne kritike zbog policijske brutalnosti. Policija je, prema pisanju medija, objavila sopstveni video, koji navodno pokazuje i drugu stranu priče.

Slučaj protiv uhapšenog para je odbačen, ali je jedan od policajaca ponovo podneo tužbu. Sud ih, međutim, nije kontaktirao na adresu koju su ostavili sudiji, zbog čega se oni nisu odazvali na suđenje.

Zbog toga je sada protiv Filipa i Anđele rapisana poternica zbog neodazivanja na sudski poziv.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: