Nedelja "kralja roka", učestvuje i Liza Meri Prisli FOTO

Zabava povodom izdavanja albuma gospel pesama pokojnog kralja rokenrola Elvisa Prislija i izložba posvećena karijeri njegove ćerke Lize Meri biće među glavnom atrakcijama ovogodišnje Elvisove nedelje u Memfisu, u Tenesiju.

Život

Izvor: Beta

Subota, 11.08.2018.

08:28

Nedelja
Foto: Getty

Elvis Prisli je umro 16. avgusta 1977. u Memfisu, u 43. godini. I 41 godinu kasnije, njegovi obožavaoci dolaze na imanje Grejslend da bi slavili Elvisov život, muziku i filmove.

Elvisova nedelja, koja je počela u četvrtak, imaće sve uobičajene događaje, kao što su nastupi tribjut izvođača, aukcija Elvisovih predmeta i bdenje sa svećama koje počinje noć pre godišnjice njegove smrti i traje do narednog dana.

Takođe, biće održana i izložba "Liza Meri: Odrastati kao Prisli", koja se bavi njenim detinjstvom i karijerom.
Foto: Getty
Na albumu je 14 gospel pesama, među kojima je i duet sa Lizom Meri u naslovnoj pesmi.

Elvisova nedelja se završava koncertom na Grejslendu 18. avgusta. Jedan od zaposlenih u Grejslendu je rekao da se na ovogodišnjoj Elvisovoj nedelji očekuje između 25.000 i 40.000 posetilaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: