Pozirala sa aligatorom da "obeleži" maturu

Ova devojka je želela da bude sigurna da će njene fotografije sa dana kada je maturirala biti originalne i da će se svima "urezati" u sećanje. Zato je i odlučila da na njima "pozira" sa aligatorom dugačkim čak četiri metra.

Život

Izvor: B92

Sreda, 08.08.2018.

19:00

Default images

Not your typical graduation picture 🤷🏽‍♀️

A post shared by Makenzie Noland (@kenziealexis) on

Naime, studentkinja Mekenzi Noland (21) iz Teksasa pre dobijanja diplome trebalo je da odradi staž, a pošto je tokom studija izučavala divlje životinje i ribe, odlučila je da to obavi u jednom centru za spasavanje životinja. Taj centar je dom za oko 450 aligatora, krokodila i drugih gmizavaca, piše Bi-Bi-Si.

Tako se i "sprijateljila" sa velikim aligatorom Big Teksom, koji je u taj centar stigao pre dve godine. Njih dvoje su razvili posebnu vezu, a kaže i da on reaguje na svoje ime kada ga zove.

"Svaki dan sam u vodi s tom životinjom. On mi je jedan od najboljih prijatelja tamo", rekla je ona za Bi-Bi-Si.

Kaže i da nema nikakv strah od ovih životinja, te da je od malih nogu po rukama "navlačila zmije, držala životinje, objašnjavala deci i edukovala sve oko sebe".

Not everyday you get to feed a 13ft 8.5in dinosaur...

A post shared by Makenzie Noland (@kenziealexis) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: